AvD

 

en Meer

Vanaf mijn 10e ben ik lid van Fanfare St. Lambertus uit Lith. Hier heb ik, naast het blazen, ook 10 jaar lang het jeugdorkest gedirigeerd en 10 jaar in het bestuur gezeten. Op dit moment zit ik in verschillende commissies, onder andere voor het organiseren van evenementen.

Daarnaast ben ik bijna 15 jaar lid van Fanfare OBK Brakel. Ook daar heb ik het jeugdorkest gedirigeerd en ben ik behalve muzikaal ook op de achtergrond actief. Na jaren op hoorn gespeeld te hebben, speel ik sinds enkele jaren bij beide verenigingen op cornet.

Naast mijn vaste verenigingen zijn er altijd wel leuke korte muzikale projecten waar ik graag aan mee doe, zoals bijvoorbeeld ZON, musical Avalon en het Rabo ZomerPodium. Ook heb ik in de loop van de jaren met veel plezier bij verschillende muziekverenigingen meegeblazen voor een concour of concert.

Tussen alle bezigheden door, houd ik ook erg van lekker koken. En regelmatig bak ik voor een feestje hier of daar een mooie en lekkere taart of wat cupcakejes die ik met marsepein versier.

taartje voor oma
Te mooi om op te eten.... maar te lekker om te laten staan!

Music was my first love...

To live without my music,
Would be impossible to do.
In this world of troubles,
My music pulls me through. 

Facebook
Op mijn Facebook pagina staan nog meer voorbeelden van taarten en cupcakes.