AvD

 

Het ontwerpen van kaarten

Iets te vieren? Dan stuur je een kaartje!

Of het nu gaat om een bijzondere gebeurtenis zoals de geboorte van je zoon of dochter, om een uitnodiging voor jullie bruiloft of om mensen te laten weten dat jullie gaan samenwonen, je stuurt een kaartje. Maar ook als je gaat verhuizen of om mensen uit te nodigen voor jouw feest: een doop of communie, een bijzondere verjaardag of jubileum of iets anders wat je graag met anderen wilt vieren.

Maar ook rond kerst worden er natuurlijk veel kaarten verstuurd. En wil je dat jouw kaart, tussen al die kaarten opvalt en dat mensen jouw kaart een jaar later nog herinneren? Dan is een persoonlijke kaart met een foto van de kinderen, of een zakelijke kaart met het logo van jou bedrijf misschien wel wat jij wilt.

Ben je op zoek naar een leuke, originele, vrolijke en persoonlijke kaart, maar kun je net die kaart die helemaal naar jouw zin is niet vinden? Misschien kan ik je dan verder helpen!

Ik heb hieronder enkele voorbeelden staan, maar ik ga voor jou natuurlijk een persoonlijk ontwerp maken. Dit kan met of zonder foto, in de kleur en met het lettertype wat jij wilt. Samen zorgen we ervoor dat mijn ontwerp jouw kaart wordt!