AvD

 

Fotografie

Het is telkens weer een uitdaging om net dat ene moment vast te leggen: die lieve lach, die ene traan, die veelbetekenende blik of dat ontdeugende snoetje. Gewoon, dat ene spontane moment.

Een foto is voor mij geslaagd als de mensen die erop staan helemaal zichzelf zijn. Geen gemaakte lach of geforceerde houding, maar gewoon zoals ze zijn. En als je ontspannen bent en er gezellig wat gekletst wordt, of bij kinderen wat gedanst of gespeeld wordt, dan komt die lach vanzelf en dan heb je de mooiste foto's. Dan is foto's maken ook voor iedereen leuk.

En na het fotograferen volgt de afwerking. Waar is de foto voor? Een mooie vergroting, een album met prachtige herinneringen, een uitnoding voor een feestje of een bedankje voor een geweldige dag. En wat voor sfeer moet de foto uitstralen: nostalgisch of juist modern? Zwart-wit, eventueel met een kleur accent of helemaal kleur? Er zijn mogelijkheden genoeg! De juiste foto helemaal naar wens afgewerkt, dat is wat ik wil!

kadobon Wil je zelf ook een leuke fotoshoot, of misschien een kadobon om iemand een fotoshoot kado te geven? Neem dan gerust contact op!

Kijk ook eens op mijn facebookpagina!
Facebook


Enkele van mijn laatste foto's en ontwerpen: